pàdel

 

Ets amant del pàdel/tenis i busques un espai i amics amb qui jugar? A Ceraqua trobaràs 3 pistes de pàdel i 2 pistes de tenis per a jugar, desconnectar del dia a dia i fer nous amics.

Els esports de raqueta permeten millorar la coordinació i els reflexos. Hauràs de ser ràpid en els moviments i estar concentrat. A més a més són una molt bona opció per tonificar braços i cames i cremar calories.

El Pàdel és un esport molt senzill on no es requereix gran condició física, per tant serà molt fàcil introduir-te en aquest esport on trobaràs millores després de pocs partits. A més, al ser un esport aeròbic, milloraràs la teva capacitat cardiovascular a la vegada que millores la teva agilitat i precisió en els moviments.

Al Pàdel Cervelló, s'organitzen tornejos i esdeveniments durant tot l'any per a gaudir d'aquest esport amb família i amics. També podreu gaudir de classes de pàdel per adults o classes de pàdel per a nens a l'escola de pàdel.

Les pistes estan obertes des de les 9.30 del matí fins a les 22:30 de la tarda, pots trucar al Telf. 936840922 i fer la teva reserva!