LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

 

El Complex Esportiu Municipal de Ceraqua gaudiràs d'unes amplies instal·lacions i una gran varietat de serveis. 

PISCINES COBERTES

A Ceraqua trobaràs 2 piscines cobertes climatitzades per a realitzar cursets de natació, activitats dirigides a l'aigua i natació lliure.

Piscina de natació: 25 x 12,5 metres

Piscina d'aprenentatge: 6 x 6,5 metres

ZONA D'SPA

Amb piscina d'hidromassatge, amb sortidors i cascada per gaudir dels beneficis de l'aigua.

Dues saunes seques i dos banys de vapor

PISCINA D'ESTIU: Bany lliure, i amplia zona de gespa per gaudir per prendre el sol i amb para-sols a la disposició dels usuaris.

1 SALA D'ACTIVITATS DIRIGIDES: On podràs practicar qualsevol de les nostres activitats. Body Pump, Body Balance, Zumba,TBC, etc

1 SALA DE CICLISME INDOOR: amb sessions amb tècnic i sessions virtuals.

1 SALA DE FITNESS: més  250 m2 de sala distribuïda amb diferents espais: zona de cardio, zona de força, zona de pes lliure i zona d'estiraments i entrenament funcional.

VESTIDORS: Més de 100 armariets per vestidor construïts amb materials molt resistents i antibacterians estan a la teva disposició cada cop que ens visites. El seu ús és gratuït i funcionen amb cadenat propi, que el podràs adquirir si ho desitges a la recepció del centre.

Característiques:
11 dutxes per vestidor.
Bancs de material antibacterià i d'alta estabilitat i confort.
Zona especial de canviador de nadons.
Armariets de lloguer per deixar les coses de manera permanent.

PARKING GRATUÏT: més de 150 places d'aparcament. Perquè el cotxe no sigui una excusa!

PÀDEL I TENNIS: 3 pistes de pàdel de nova generació, amb amplis horaris d'obertura i possibilitats d'ús. Amb vestidors propis amb guixetes personals. Zona de descans amb Terrassa i vending.  També podràs jugar a tennis a les 3 pistes de ciment.

PAVELLÓ DOBLE ESPORTIU: on es practiquen diferents esports. Grades amb capacitat per 200 persones i vestidors per col·lectius .

 

Instal·lacions